Van waarde geweest

“Tracht niet een man van succes te zijn, maar probeer liever een man van waarde te zijn.” – Albert Einstein

Mischa Coster verzorgde op het LinkedIn Congres Benelux een keynote over de 'psychologie van het verleiden binnen LinkedIn'.
De keuze voor Mischa is gebaseerd op het feit dat hij als geen andere expert de theorie kan toepassen op het praktische gebruik van LinkedIn door de deelnemers.
Tal van eye-openers gecombineerd met nieuwe inzichten, resulteerde in een waardering van 8,1 en daarmee de best gewaardeerde keynote van het congres.
De deelnemers gaven hierbij aan de opgedane kennis en inzichten meteen te kunnen inzetten bij hun dagelijkse werkzaamheden, waardoor de toegevoegde waarde enorm was.
Mischa is een prettige en ervaren spreker, die als geen ander kan boeien over de 'verleidingsmotieven op internet' en hoe je daar als ondernemer je voordeel mee kunt doen

Richard van der Blom, CEO
Just Connecting
In de afgelopen paar jaar heb ik Mischa Coster meerdere keren gevraagd om rondom de onderwerpen ‘Online Marketing’ en ‘Overtuigen’ voor ons te komen spreken. Mischa kan in in heldere en duidelijke taal de materie uitleggen en maakt met concrete voorbeelden uit de praktijk de lezing levendig en direct bruikbaar. Mischa is een expert op beide onderwerpen maar zorgt ervoor niet in vakjargon te vervallen en houdt de zaal geboeid van begin tot eind. Bij Mischa zie je geen mensen die halverwege de lezing hun mail gaan zitten doen….hoogstens mensen die de voorbeelden van Mischa nog tijdens de sessie met anderen willen delen.

Gert-Jan Schoppert, Marketing manager
Capgemini
Mischa heeft veel kennis van over gedragsbeïnvloeding en heeft in ruime mate praktijkvoorbeelden op zak waarmee hij vragen kan verduidelijken en de theorie kracht kan bijzetten. Mischa praat makkelijk en voor de vuist weg en wordt niet zenuwachtig van 20 of 200 man in de zaal.

Renée Swart-van Herwaarden
Academie voor Overheidscommunicatie
Reactie op 150K+ gelezen blogpost: "Enigszins cynisch naar dit artikel geklikt, met "mijn god, komt er weer een over social media bloggen" in het achterhoofd, maar zelden zo'n goed artikel op MF gelezen. Complimenten."

Richard Theuws
Merchandise.nl
I've worked with Mischa several times with great results, and very important, fun. He knows his facts and uses them to inspire audiences and makes sure they get new insights in the way they behave and use media. Mischa also was one of the speakers on our Dare Day and our guests loved the way Mischa approached the topics. A great speaker.

Corné van Mechelen, CEO
VM Communities
I've worked with Mischa several times with great results, and very important, fun. He knows his facts and uses them to inspire audiences and makes sure they get new insights in the way they behave and use media. Mischa also was one of the speakers on our Dare Day and our guests loved the way Mischa approached the topics. A great speaker.

Rob Adams, CEO
Six Fingers
Mischa is een leergierige consultant met ontzettend veel kennis over social media marketing, online persuasion en media psychology. Hij staat altijd open voor vragen en is bereid om je verder te helpen. Naast zijn expertise is hij behulpzaam, enthousiast, ambitieus, resultaatgericht en ondernemend. Ook is hij erg sociaal en heb ik met veel plezier een social media workshop met hem mogen voorbereiden. Tijdens meetings met Mischa heb ik veel kennis opgedaan en heeft hij mij laten inzien hoe de psychologie van het overtuigen in online omgevingen werkt.

Ik hoop ook dit jaar weer veel van hem te leren en ik raad iedereen aan om een workshop bij hem te volgen en je te laten inspireren door deze mediapsycholoog.

Denis van Keulen, Social Media Consultant
Tribal Internet
Veel geleerd, erg interessant, creatief, praktijk gericht en goed onderbouwd.

Deelnemer NIMA "The Social Experiment"
Mischa stond open voor interactie, maar de tijd en de strakke planning van het verhaal maakten dat het niet zo vaak voorkwam. Overigens was het superboeiend dus ook niet gemist!

Deelnemer NIMA "The Social Experiment"
Mischa is een zeer boeiend spreker, mooie PREZI ook, fijne presentatietechniek, overduidelijk meester over zijn eigen onderwerp...veel boeiende inzichten!

Deelnemer NIMA "The Social Experiment"

Wil je ook je waardering laten blijken? Vul hieronder dan in wat ik voor jou en/of jouw bedrijf heb betekend!