Van waarde geweest

“Tracht niet een man van succes te zijn, maar probeer liever een man van waarde te zijn.” – Albert Einstein

Wat is #smc030 collega @mcoster sterk bezig met zijn Social Media Marketing strategie: werkboek http://shar.es/muDsc #aanrader

Mark de Bruin
9292OV
Mooi gedaan weer Mischa! Je snapt het niet alleen, maar doet het zelf ook 🙂

Jeroen van der Schenk
Garage Select
Mischa, ik begin je artikelenreeks als een soort Nederlandstalig standaard-werk over sociale media te zien. Echt super.

Elja Daae
Oszinte Marketingblog
Mooi te zien hoe sommige pro's (zoals Mischa) zowel de details beheersen alswel een stap terug kunnen doen, dat goed kunnen opschrijven en zonder kapsones delen. Chapeau.

Sam van Buuren
Sam van Buuren
Ik verdwaalde af en toe een beetje in het SM landschap, jij geeft me weer een kaart in handen. Echt een concreet stappenplan, ik ben er heel blij mee!

Iris Wildeboer
PhotoBeats
Antwoord door Kees Romkes op vraag uit zijn LinkedIn netwerk:

"You might have a shot at trying to contact Mischa Coster, he studied psychology and is deep into social media and behaviour management."

Kees Romkes, eigenaar
KRCC
Mischa heeft zich sterk ontwikkelt als mediapsycholoog, waarbij hij oog heeft voor techniek maar vooral de toepassing ervan om mensen verder te kunnen ontwikkelen. Als e-Coach heeft hij meerdere groepen begeleidt, wat in 2009 geresulteerd heeft in de volgende stap: die van regisseur over meerdere teams, elk met een e-Coach. Mischa combineert analyse met oplossingen met oog voor de gebruiker. Zijn gedrevenheid gecombineerd met veel kennis op het gebied van social media maken hem een waardevolle netwerkpartner, temeer omdat hij integer en loyaal is zonder 9 tot 5 mentaliteit. Een prettige en betrouwbare collega professional.

Aldert van Buuren, senior partner
Blended Coaching
Mischa, Gefeliciteerd met de nieuwe workshop Social Media 2.0. Met de oldschool netwerken ben ik bekend. Je gaf me in een korte tijd inzicht in het verbinden van de "digitale" netwerkmogelijkheden. Personal Branding is hot.

Andrew David, eigenaar
H4 Organisatie Advies
Met Mischa heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd. Hierbij heb ik hem leren kennen als een deskundig, betrokken en integer persoon. Niet alleen deskundig op zijn vakgebied Media Psychologie en Social Media, maar ook in het leiden van projecten en het adviseren bij veranderingsprocessen. Hij is creatief en gedreven. Weet anderen telkens weer te verrassen met nieuwe ideeën en invalshoeken, en is altijd bereid iets extra's te doen. Ik heb Mischa ervaren als een leuke en waardevolle partner in onze samenwerking. Een versterking voor elk (project)team.

Hans Luiten, eigenaar
Resultant
I have learned and am still learning so much from Mischa because he is always able to bring a psychological thought to the discussion. His analytical and forward looking strength of building up business, combined with the latest technology makes Mischa a very strong business- & business development partner for any kind of company. For me, Mischa's active way of living & thinking is a school example of lifehacking. It is a great pleasure working with you. Kind regards, Floris

Floris Nicolai, opleidingskundige
Blended Coaching

Wil je ook je waardering laten blijken? Vul hieronder dan in wat ik voor jou en/of jouw bedrijf heb betekend!